Werkwijze

6. Onderhoud en uitbreiding

Technisch onderhoud

CMS-systemen worden met het oog op beveiliging telkens door-ontwikkeld, hetgeen resulteert in updates voor het basissysteem en de gebruikte extensies. Middels een onderhouds-abonnement worden het basis-systeem en de gebruikte componenten, modules en plugins voortdurend up-to-date gehouden, zodat de website draait op de meest actuele versies. Tevens wordt de site indien nodig aangepast voor correcte werking in nieuwe browserversies. 

Inhoudelijke actualisatie uitbesteden

De website wordt vervaardigd binnen een CMS, hetgeen betekent dat de site door u zelf inhoudelijk kan worden bijgewerkt. Ik kan me echter indenken dat u dit wellicht liever wilt uitbesteden. Graag verzorg ik de inhoudelijke actualisatie voor u, hiervoor kan een actualisatie-abonnement worden afgesloten. Een mailtje met een mutatie-verzoek en de betreffende teksten/beelden is daarbij voldoende, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Zie ook Actualisatie / onderhoud.

Uitbreiding

Indien u de website wilt laten uitbreiden met een nieuwe functionaliteit, of een aanpassing in de layout of vormgeving wenst, dan zal hiervoor een offerte worden uitgebracht. Ik zal u in dat geval een passend aanbod doen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.