Werkwijze

icoon Werkwijze

Het ontwikkelen van de website zie ik als een interactief proces samen met u. U weet wat u in hoofdlijnen wilt. Of misschien ook niet. Hoe dan ook, ik help u graag om uw wensen te verhelderen en concretiseren, en misschien ook nieuwe inzichten te bieden. Ik denk inhoudelijk met u mee.

Het proces start altijd met een persoonlijk gesprek, onder het genot van een goede italiaanse koffie in hartje Amsterdam, of bij u op locatie. Vervolgens zal een offerte worden uitgebracht, waarna we van start kunnen. Tijdens het gehele traject houden we voortdurend contact en toon ik tussentijdse resultaten. Er is daarbij altijd ruimte voor voortschrijdend inzicht.

Ik heb er zin in. U ook?

1. Voortraject

Als eerste stap worden de wensen en eisen met betrekking tot de nieuwe website doorgenomen. Op basis van het gesprek wordt een geheel vrijblijvende offerte uitgebracht.

Lees meer...

2. Concept en ontwerp

In de conceptfase vormen functioneel ontwerp (de werking en omvang) en grafisch ontwerp (het uiterlijk) de hoofd-onderdelen.

Lees meer...

3. Ontwikkelfase

In deze fase wordt de website daadwerkelijk vervaardigd. Het grafische ontwerp wordt verwerkt in een template en de functionaliteiten worden geïmplementeerd.

Lees meer...

4. Content

Nu zal de website worden gevuld met de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen.

Lees meer...

5. Oplevering

Na een grondige controle wordt de website online gezet. Tevens wordt een instructie gegeven voor het actualiseren van de website.

Lees meer...

6. Onderhoud en uitbreiding

Na de oplevering blijf ik service leveren in de vorm van technisch onderhoud, inhoudelijke actualisatie en eventuele uitbreidingen van uw website.

Lees meer...