Referenties

WardFlow / HookOn

Opdrachtgever gedurende juli 2012 en augustus 2013

“Wanneer u hier een standaard referentie tekst verwacht, helaas. Sibren is mijn buurman, en zoals het spreekwoord luidt : Beter een goede buur dan een verre vriend. En een goede buur is hij ;-))”

“Bovendien heeft hij ook nog eens gevoel voor design. Hoe ?! Dat kan ik beste als volgt omschrijven : Ik schets het idee en na verloop van korte tijd komt hij met een opzetje, iets in de richting van. Via de interactie, die altijd "vlot en to the point" verloopt komt er een design of webontwerp uit dat klopt, zoals een hart klopt !!”

Ward van Riel
Social DJ / Founder @ WardFlow / HookOn

www.hookon.co
www.wardspeed.com

Van der Meulen Engineering

Opdrachtgever gedurende juli en oktober 2012

Sibren Wilkeshuis is een uitstekende web-designer. Hij weet perfect de door mij te bereiken doelgroep te koppelen met een logisch, grafisch ontwerp. Hij luistert aandachtig en heeft zeer veel interesse in het vakgebied waarvoor hij een site moet maken. Hij leeft zich goed in, neemt de tijd om het resultaat te perfectioneren, en levert uitstekende service! Ik heb hem recent tevens een visitekaartje laten ontwerpen, en ook die overtreft mijn verwachtingen. Ik krijg zeer veel goede reacties...

Ing. Yvo van der Meulen
Bouwkundig ingenieur @ Van der Meulen Engineering Haarlem
www.vdme.nl

Jeroen de Bruin Coaching

Opdrachtgever gedurende september-oktober 2012

Sibren heeft voor mij een visitekaartje ontworpen. Hij doet zijn vormgevingswerk op een enthousiaste, inlevende, vriendelijke en deskundige manier. Heel prettig, verzorgend, met veel aandacht en creativiteit en hij levert toch ook snel resultaat. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Jeroen de Bruin
Senior Coach @ Coachnetwork, Jeroen de Bruin Coaching en Relatiebegeleiding Amsterdam

www.jdbcoaching.nl
www.relatiebegeleiding-amsterdam.nl

Vincent Hie Productions

Opdrachtgever gedurende juli 2012

"Sibren Wilkeshuis is een uitstekende webdesigner die doelgericht meedenkt met de klant. Naast een grote hoeveelheid inhoudelijke en technische kennis en inzicht over de materie beschikt Sibren Wilkeshuis ook over een flinke dosis creativiteit. Vanaf de eerste (intake) gesprek tot en met het eindresultaat en verder (onderhouden van de website) is hij betrokken met de klant, helder, doelgericht met een duidelijk stapsgewijze EN communicatieve aanpak. Dat tezamen met zijn innemende en vriendelijke karakter, maakt Sibren Wilkeshuis naar mijn mening, tot een van de beste zelfstandige webdesigners van Nederland. Een absolute aanrader!"

Vincent Hie
Illustrator/Designer @ Vincent Hie Productions

www.vhproductions.com/