Portfolio

Voetbaltraining Totaal

Afbeelding project Voetbaltraining Totaal

Over Voetbaltraining Totaal

In de visie van Voetbaltraining Totaal kan sport nog beter benut worden om kinderen in de breedte te ontwikkelen. Met plezier als uitgangspunt kunnen kinderen nog meer groeien op het gebied van zelfvertrouwen, positief denken en positief kijken naar anderen, respect hebben voor elkaar en op positieve manier samenwerken. Sport is bij uitstek de omgeving waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op deze gebieden. In de visie van Voetbaltraining Totaal heeft ieder kind een talent. Het is echter zo dat deze talenten niet altijd de juiste omgeving vinden om te stralen. Voetbaltraining Totaal verrijkt het kind voor de rest van zijn of haar leven ongeacht of dit nu een carrière wordt in de voetballerij of het bedrijfsleven.

De website

Voetbaltraining Totaal had al een tijdje een website, maar gedurende het ontwikkelen van een nieuwe branding (door DST, Arjan van Zeumeren) ontstond de tevens de behoefte aan een verbeterde website, waar ok het Triple-E trainingsconcept gepresenteerd wordt.

De website heeft een toegankelijk karakter en bevat ondermeer een kennisplein met interessante links voor zowel trainers, ouders en spelers. Daarnaast is een overzicht van lestijden per locatie inclusief lesdetails opgenomen en wordt het algehele aanbod van de voetbalschool op een heldere manier gepresenteerd.

In de toekomst zal de website worden uitgebreid met een leden-login zodat men de eigen gegevens kan inzien / wijzigen en trainingsresultaten kan bekijken. Daarnaast komt er mogelijk een online leer-omgeving.

Techniek: De website is vervaardigd binnen Joomla 3.3. De website is responsive d.w.z. volledig geoptimaliseerd voor smartphone en tablets. Belangrijkste extensies: RSFroms!Pro (inschrijfformulieren) en RSEvents (lestijden-module).

Vormgeving: Richtlijnen mbt tot het ontwerp, alsmede het logo, zijn aangeleverd door Arjan van Zeumeren van DST.

Verdere diensten: Verzorging nieuwe hosting-partij (Byte), verhuizing huidige domeinnaam, aanvraag aanvullende domeinnamen.