Dienstenaanbod

Word-sjablonen en interactieve PDF's

Word-Sjablonen 

Tegenwoordig worden brieven en facturen steeds vaker digitaal verzonden. Met een template (sjabloonbestand) in MS-Word is dat eenvoudig te realiseren. In zo’n template is uw huisstijl verwerkt zoals het ook in de gedrukte versie is toegepast. Uw logo, adresgegevens en andere beeld-elementen worden verwerkt in kop en voetteksten.

U hoeft alleen de NAW gegevens, aanhef en brieftekst op de vooraf gedefinieerde locaties in te voeren, en het bestand op te slaan als PDF. Eventuele volgvellen krijgen een alternatieve opmaak. Uw klant krijgt dan een keurige brief of factuur in uw huisstijl.

Interactieve formulieren in Word

Daarnaast is het mogelijk om sjablonen te leveren die voorzien zijn van interactieve formulier-elementen, zoals invulvelden, selectievakjes en keuzeboxen. Met een dergelijk template kunt u ondermeer goed ogende en gestructureerde offertes en rapportages opstellen.

Invulbare PDF's

Ook Adobe Acrobat de mogelijkheid om interactieve formulieren te vervaardigen. In dat geval wordt het formulier geleverd als PDF-bestand, een gebruiksvriendelijk bestandsformaat wat op iedere computer met de standaard Acrobat Reader te bekijken is. Ideaal voor
bijvoorbeeld intake-lijsten of informatieformulieren die u uw klant zelf wil laten invullen. Ze vullen het formulier in zoals men gewend is van internetsites, en retourneren het vervolgens per mail.

Wilkeshuis Webdesign levert op aanvraag bovengenoemde sjablonen en formulieren, op basis van uw bestaande huisstijl!

Bekijk hier de voorbeelden.