Dienstenaanbod

Website ontwerp

Vormgeving en uitstraling

Wat is uw doelgroep? Wat wilt u uitstralen? Wat wilt u bereiken? Stijlvolle zakelijkheid of eigentijdse losheid? Op basis van uw input en mijn output gaan designvoorstellen over en weer. Met een evenwichtige layout, een uitgebalanceerde vormgeving en zorgvuldig gekozen typografie zorg ik voor een maatwerk-ontwerp met veel aandacht voor uitstraling. Daarbij wordt uw bestaande huisstijl meegenomen. 

Redesign van uw bestaande website

Bent u niet tevreden met de uitstraling van uw huidige website, of levert deze onvoldoende bezoekers op? In dat geval denk ik graag met u mee om uw website een frisse blik en een nieuw jasje te geven. Daarbij kan uw site tevens worden voorzien van een CMS zodat u de site zelf kan bijhouden, en kan de functionaliteit worden uitgebreid.

Heeft u al een ontwerp?

Heeft u al een ontwerp voor uw website laten maken door een grafisch vormgever? Ook dan kunt u bij Wilkeshuis Webdesign terecht. Ik heb ruime ervaring met het naadloos verwerken van aangeleverde grafische ontwerpen tot functionele websites. Daarbij worden functionele specificaties en wensen mbt de interactie meegenomen.

Enkele voorbeelden:

Op basis van uw aangeleverde ontwerp en de functionele specificaties vervaardig ik graag een website voorzien van een CMS. 

Kijk voor meer informatie bij werkwijze.