Dienstenaanbod

Realisatie

Content Management System (CMS)

Standaard wordt de website vervaardigd binnen een CMS. Daarbij zijn er ondermeer de volgende mogelijkheden:

Wordpress

Wordpress is een gratis en gebruiksvriendelijk publicatieplatform wat voornamelijk gericht is op gebruiksgemak. Het leent zich uitstekend voor kleinere websites, die middels plugins kunnen worden uitgebreid in functionaliteit. Middels 'theming' kunnen de websites volledig in uw huisstijl worden uitgevoerd.

Joomla

Dit is één van de krachtigste en meest gebruikte CMS wereldwijd. Het betreft open source software en is daardoor gratis te gebruiken. Een wereldwijde community van actieve developers werkt continu aan functionele uitbreidingen, die ook in uw website kunnen worden toepegepast. Joomla is met name geschikt voor websites met grote aantallen pagina’s, en daarnaast voor webshops en forums. De degelijke volkswagen onder de auto’s.

Expression Engine

Een minder bekend maar zeer sophisticated CMS van EllisLabs, met name geschikt voor ultiem maatwerk en out-of-the box vormgeving / layout. Het biedt de webdesigner een grote vrijheid om techniek en ontwerp naar eigen wens in te richten. De eenmalige licentiekosten van dit systeem bedragen €230,-. De eigenzinnige Saab onder de auto’s.

De inhoudelijke actualisatie kunt u uiteraard door Wilkeshuis Webdesign laten verzorgen.

SEO

Uw site wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), ondermeer door een heldere structuur en een consistente markup. Daarnaast worden de volgende zaken standaard meegenomen:

  • interne sitemap-pagina binnen de website
  • gebruik van canonical tags
  • Search Engine Friendly (SEF) url’s
  • verwerking META description en keywords in de broncode
  • uploaden externe xml-sitemap (overzicht van pagina’s en URL’s)+ aanmelden website bij Google Webmaster Tools