Dienstenaanbod

Actualisatie en onderhoud

Periodieke inhoudelijke actualisatie

Uw website staat online, en zal regelmatig inhoudelijk geactualiseerd moeten worden. Wilkeshuis Webdesign verzorgt dit graag, zodat u er geen omkijken naar heeft en tijd overhoudt voor uw core business. Er kan naar wens een vast aantal uren per maand worden afgesproken in een actualisatie-abonnement. Hiervoor verzorg ik ondermeer:

  • het tekstueel aanpassen van pagina's
  • het toevoegen van afbeeldingen
  • het toevoegen van nieuws-items of nieuwe producten/portfolio-items
  • het aanmaken en vullen van nieuwe pagina's

Een mailtje sturen met het verzoek is voldoende, binnen 24 - 48 uur is het verwerkt.

Technisch onderhoud

De CMS-systemen worden met het oog op beveiliging telkens doorontwikkeld, hetgeen resulteert in updates voor het basissysteem en de gebruikte extensies. Het is aan te bevelen om het basis-systeem en de gebruikte componenten, modules en plugins voortdurend bij te werken, zodat de website draait op de meest actuele versies.

Tevens veroudert een website in de loop der tijd. Er verschijnen regelmatig nieuwe versies van browsers, die uw site in de toekomst wellicht anders weergeven dan u zou willen. Door het systeem up-to-date te houden kan dit worden voorkomen.

Voor bovenstaande zaken kan na oplevering van de website een onderhoudscontract worden afgesloten, zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van een soepel functionerende site.

Uitbreiding van uw site

U kunt uw website in de toekomst te allen tijde laten uitbreiden met nieuwe functionaliteiten, of een aanpassing laten doorvoeren aan een bestaande functionaliteit. Hierbij valt te denken aan het toevoegen of uitbreiden van een contact-formulier, het toevoegen van een nieuwsmodule, integratie van Google Maps, of het plaatsen van een portfolio-gallery. Ook aanpassingen in vormgeving en layout zijn altijd mogelijk. In deze gevallen zal ik u middels een offerte op maat een passend aanbod doen.