Dienstenaanbod

icoon Diensten

U bent bij Wilkeshuis Webdesign aan het juiste adres voor het realiseren van een heldere website waarmee u uw doelgroep effectief bereikt. Vanaf de eerste schetsen tot en met de eind-oplevering van een website denk ik op betrokken wijze met u mee en zorg ik ervoor dat uw boodschap efficiënt overkomt bij de beoogde doelgroep. 

Website ontwerp

icoon Website ontwerp

Een goed ontwerp dient aan te sluiten bij het imago van uw bedrijf, en tegelijkertijd de doelgroep te triggeren: de bezoeker moet uw klant worden. Graag zorg ik voor een passende en aangename uitstraling. 

Lees meer...

Responsive Design

icoon Responsive Design

Uiteraard dient uw site er op smart-media natuurlijk goed uit te zien. Middels Responsive Webdesign wordt uw website geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Lees meer...

Interactie en Functionaliteit

icoon Interactie en Functionaliteit

 Een hoge gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve navigatie zorgen voor een aangename beleving. Bekijk de mogelijke functionaliteiten voor uw website.

Lees meer...

Social Media en Blog integratie

icoon Social Media en Blog integratie

Vergroot uw bereik, naamsbekendheid en vindbaarheid met Social Media en voorzie uw website van dynamische en actuele content middels een blog.

Lees meer...

Realisatie

icoon Realisatie

Afhankelijk van uw wensen en de aard van de website, wordt een passend CMS (Wordpress, Joomla of Expression Engine) gebruikt. Zo kan uw website in de toekomst makkelijk worden bijgehouden.

Lees meer...

Hosting

icoon Hosting

De hosting en aanvraag domeinnamen worden desgewenst geheel voor u verzorgd.

Lees meer...

Actualisatie en onderhoud

icoon Actualisatie en onderhoud

Uw website staat online, en zal periodiek inhoudelijk moeten worden bijgewerkt. Wilt u dit uitbesteden? Dan draag ik graag zorg voor het up-to-date houden van uw website, zodat u er geen omkijken naar heeft.  

Lees meer...

Word-sjablonen en interactieve PDF's

icoon Word-sjablonen en interactieve PDF's

Met uw brief- en factuurpapier als Word-sjabloon, zorgt u voor een verzorgde digitale communicatie richting uw klanten. Daarnaast kunnen Word-formulieren en interactieve PDF's u veel werk uit handen nemen.

Lees meer...

Grafisch ontwerp / DTP

icoon Grafisch ontwerp / DTP

Ook kunt u bij Wilkeshuis Webdesign terecht voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en bijbehorende bedrijfscommunicatie zoals visitekaartjes en briefpapier. Voor drukwerk en voor digitaal gebruik.

Lees meer...